top of page
Поиск
  • yatran-berestivets

КАЛЕНДАР ЗАХОДІВ З ЖІНОЧОГО ТА ДІВОЧОГО ФУТБОЛУ НА 2020 РІК


Виконавчий комітет Української асоціації футболу затвердив Єдиний календар заходів з жіночого футболу на 2020 рік.

Всеукраїнські змагання:

Старт нового 2020 ігрового року запланований на 17 лютого, саме в цей день планується старт зимової першості для команд Вищої ліги. 

Друге коло Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2019/2020 років розпочнеться 07 березня і триватиме до 30 травня 2020 року.

Паралельно з вищим дивізіоном свої баталії продовжать і команди Першої ліги. Старт другого кола запланований на 17 квітня і триватиме до 24 травня. А вже у період з 29 по 31 травня відбудеться фінальний етап змагань де і визначиться новий чемпіон і претенденти на підвищення у класі.

Похід за Кубком України команди продовжать у матчах 1/4 фіналу, які відбудуться 18 березня. А ім'я володаря головного трофею країна дізнається 23 травня 2020 року. Відмітимо, що старт нового сезону Вищої Ліги 2020/2021 запланований на 25 липня 2020 року, а матчі Першої ліги розпочнуться - 16 серпня.

Також, згідно з прийнятим планом футбольних подій, у 2020 році відбудуться наступні змагання серед дівочих команд: - Чемпіонат України серед дівчат WU-17 - березень, квітень

- Чемпіонат України серед дівчат WU-13 (з роз'їздами) - квітень-жовтень

- Чемпіонат України серед дівчат WU-15 (з роз'їздами) - квітень-жовтень

- Всеукраїнський фестиваль серед дівчат WU-11 - червень

- Всеукраїнський фестиваль серед дівчат WU-10 - вересень

- Заходи дівочої Академії УАФ




Збірні команди:

Насиченим на події стане рік і для національних жіночих та дівочих збірних команд України. Вже у лютому місяці свою підготовку до матчів еліт-раунду Чемпіонату Європи розпочне дівоча збірна України до 17 років. А вже в наприкінці березня і відбудуться важливі матчі в Норвегії.

Початок березня ознаменується участю національної жіночої збірної на представницькому турнірі в Іспанії.

У квітні свій перший збір і три міжнародні поєдинки проведе молодіжна збірна України до 19 років, яка зіграє у турнірі УЄФА, який пройде в Грузії.

Вже через місяць дівоча команда України WU-16 свій досвід буде набувати у матчах Турніру розвитку УЄФА, який відбудеться у Фінляндії.

Паралельно з цими подіями також буде проводитися підготовка воротарів жіночих національних збірних та юних футболісток дівочої збірної України WU-15.

У другій половині року молодіжна збірна WU-19 та дівоча команда WU-17 будуть готуватися до важливих матчів у відбіркових етапах Чемпіонатів Європи 2020/2021, які відбудуться восени 2020 року.

А ось для національної жіночої збірної команди України головні баталії триватимуть у відбіркових матчах до ЄВРО-2021. Нагадаємо, що у наступному році нашій головній команді залишилося зіграти по два матчі зі збірними Греції та Чорногорії, а також один поєдинок з Ірландією.

Загалом, у 2020 році національні жіночі збірні проведуть 17 навчально-тренувальних зборів.

7 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page